torstai 5. tammikuuta 2012

Varhaisteinin valtakunta

Heipä hei!

Ostamamme asunto (johon valitettavasti vasta keväällä pääsemme muuttamaan), on kooltaan siis n.90m2. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone sekä olohuoneessa kiinteä yläparvi. Yläparvi on tällä hetkellä ollut vanhempien makuuhuoneena, mutta meillä se tulee ainakin tässä vaiheessa ns. vierashuoneeksi.
Alakerrassa on keittiö, pesutilat sekä toinen makuuhuoneista, yläkerrassa olohuone + toinen makuuhuone sekä yläparvi.

Alakerran makuuhuoneeseen majoitumme me aikuiset, ja kakkoskerroksen makuuhuone tulee varhaisteinin makuuhuoneeksi.

Tässä varhaisteinin makuuhuoneessa ei ole lainkaan kaapistoja tällä hetkellä. Mutta alakerran makuuhuoneessa on sekä vaatehuone että alapuolella kuvassa näkyvä kaapisto (?)



En ole koskaan ollut noiden uritettujen kaapinovien ystävä, tämä tyyli ainakin aika vanhanaikainen..
Sinänsä en näistä juurikaan pidä, mutta kun sitä kaappitilaa tarvitaan, eikä "turhaan" ole kivaa ostaa uuttaa kun jo olemassaoleviakin on, ei jää vaihtoehdoksi kuin tuunaaminen!

Ihan koko hökötystä en laita varhaisteinin huoneeseen, riittää kun on yksi hyllykaappi sekä tankokaappi. Joten nuo kaksi peilillä varustettua sekä yksi niiden vieressä oleva kaappi siirtyy yläkertaan. Suunnitelmissa on, että nuo peilit toki jätetään sellaisiksi kuin on, mutta tuo valkoinen kaapinovi käsitellään mustalla tai tummanharmaalla magneettimaalilla. Tumma on heti astetta uudenaikaisemman näköinen, ja varhaisteini voi tähän magneeteilla laittaa valokuviaan tai mitä nyt haluaa :)

Tän lisäksi meillä on jo sänky ja koulupöytäkin, molemmat Ikeasta mutta molemmat vielä hänen makunsa mukaiset. Muutenkin tavaroiden osalta sisustus pidetään mahd. yksinkertaisena, koska teinimme ei ole kovin siisti, ja jos tavaraa on paljon, on ne myös levällään....

Huoneen tyylistä on tarkoitus tulla tämän tyyppinen:


Huonekaluthan on jo mustaa ja valkoista, siihen yhdistetään vaikkapa juuri nämä Finlaysonin Taimi - sarjan pinkit vuodevaatteet (nuo mustat on muuten myös aivan ihanat!). Harmi ettei tätä taimi-mallistoa saa päiväpeitteenä.
Toivottavasti löytäisimme myös jonkun kivan lampun, tuo on herkullinen!








En tiedä kiinnostaako lukea näitä suunnitelmia, vai pitäisikö odotella sinne muuton jälkeiseen aikaan jotta saadaan niitä todellisia ennen ja jälkeen kuva, mutta tänne on niin kiva itse koota näitä suunnitelmia. Ja täällä ne säilyävät näppärästi tulevaisuutta varten :) Toivottavasti nämä suunnitelmatkin saavat mielenkiintonne, ja vinkkejä ja ideoita otetaan vastaan!

Suunnitelmat jatkuvat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti