torstai 24. marraskuuta 2011

Keittiö

Ehkäpä tosiaan tuo sisustuspostaus oli hieman ennen aikaista, kun koko projektin toteutuminen on vielä epävarmaa!
Joten takaisin remontin ja sen budjetin suunnitteluun!

Tosiaan kuten aiemmin kirjoitin, olen ajatellut että uudella/isolla puolella vaihdettaisiin lattiat ja lattialistat, pinnat maalataan / tapetoidaan, keittiötä uudistetaan sekä pieni wc rempataan.

Eilen pohdin lattiavalintoja.. lattiaan kuluu varmaan se 1000-1200 Eur jos valitsee laadukkaat laminaatit (tässä kohtaa hyvä mainita, että keittö ja eteinen on laatoitettu joten niitä ei vaihdeta).
Tänään muuten juttelin erään ystävän kanssa asiasta, ja hän oli sitä mieltä että kannattaa mieluummin valita hyvä muovimatto. Kuulemma lämmin ja helppo kun voi märällä pestä ja kaikelisäksi nykyisin saa tosi hienoja muovimattoja.. Voi olla, mutta silti sillä on omaan korvaan vähän negatiivinen kaiku. Mitä mieltä te olette?

Keittiölle pitää ehdottomasti tehdä jotain, tällä hetkellä se näyttää lähinnä kodinhoitohuoneelta. Itse kaapit vaikuttavat melko hyväkuntoisilta. Perusvalkoiset. Mutta kaappien uudelleenjärjestelyä, uutta tasoa, uudet kodinkoneet, uudet laatat/joku muu tausta.


Aivan ihana keittiö! tosin itse en ehkä tällä kertaa tuota valko-mustaa valitse, kun ruokapöytäkin on tammen värinen, ja melko vanha tyyliltään. Mutta hyvältä näyttää, ehkä kuitenkin jotain tätätyyliä voisi harkita.. hmm..


Ah ihanuutta! Tarvitseeko sanoa enempää?


Tämä olisi ehkä realistisin vaihtoehto näistä keittiöistä toteutettavaksi. Mutta onko tämä aiemmat kuvat nähtyä vähän tylsä? 

Mikä oli teidän suosikkinne?

Itse pidin eniten tuosta kakkoskuvasta.



Suunnitelmat jatkuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti