maanantai 28. marraskuuta 2011

Pienen pieni wc

Remonttisuunnitelmat jatkuvat!

Uudella puolella periaatteessa kaikki ok, mutta ihan kaikki ei miellytä silmää. Ja tässä en tarkoita sitä, että kaiken pitäisi olla 100% oman maun mukaisesti tai menee vaihtoon. Mutta esimerkiksi tänään käsiteltävä kohde, wc, on vaaleansinisine kaakeleineen ja elähtäneine allaskaappeineen hirveä näky (harmi muuten kun en napannut eilen kuvaa!).

Wc, talon ainoa muuten, on pieni. Se on erikseen, eikä kylpyhuoneen yhteydessä.. Wc on pieni, juuri sellainen, että sinne mahtuu istuin, allas, ja pieni allaskaappi.

Vaikka tarkoituksena onkin tehdä koti itselle, tällaiset pysyvät ratkaisut, kuten laatoitukset ja vastaavat kannattaa mielestäni tehdä siten, että ne miellyttävät myös mahdollisia tulevia asukkaita. Joten melko neutraalit laatat ja kalusteet, muilla asioilla sitten eloa ja väriä.

Kas tässä pienen wc:n pohja:




tuo lavuaarin takainen seinä ja lattia laatotetaan, ikkunanpuoleisen ja istuimen takaisen seinän voisi maalata. Sen lisäksi vaihdetaan kalusteet.






Jollain tavalla tämä valkoisen ja vihreän yhdistelmä miellyttää omaa silmääni ihan valtavasti!
Tätä voisi helposti soveltaa meidän wc-remppaan siten, että tuolla ihanalla "ladonnalla" toteutetulla tiililaatoituksella tulisi tuo lavuaarin takainen seinä, ja ikkunaseinän voisi maalata tuolla ihalla vihreällä. Ja sitten jotain mustavalkeaa ripaus! hmm. tässähän innostuu!


Yksinkertainen, kaunis.



Tämä on aivan ihana, habitaren satoa. Jotenkin nuo mustat laatat yhdistettynä tuohon vaaleaan puuhun toimii aivan täydellisesti!


Mikä oli teidän suosikkinne?
Itse pidän näistä kaikista kolmesta..!! 





Suunnitelmat jatkuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti